Téléphone: +32 (0) 2 762 78 09 dardeco@hotmail.com

Over ons

 

Mooie metaalstructuren van de 21e eeuw.

 

Welkom op de website van DAR-DECO, een firma gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van mooie en unieke metaalstructuren.
Door vele jaren ervaring en hard werken zijn wij nu leider in de sector.

Wij maken balustrades, afsluitingen, poorten, garagepoorten, platforms en trappen. Onze specialisten stellen al hun knowhow tot uw beschikking om de metaalstructuur van uw keuze te realiseren.

Wat is het geheim van ons succes? Metaal is niet alleen de grondstof waarmee wij werken, het is ook onze passie. Er is niets ter wereld waar wij zo van houden.

Wij behandelen elk project dat aan ons wordt toevertrouwd op individuele wijze om een resultaat te krijgen dat waardig is aan de 21e eeuw.

Wij kiezen voor kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden: hitte, regen, sneeuw en wind. Door voor onze producten te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat ze vele jaren meegaan.

Poorten

Wij bouwen uitzonderlijke poorten die perfect passen in elke buitenruimte, stijl of omgeving. Wij produceren ook poorten op maat in materialen zoals aluminium, rvs, hout, enz. Elk product wordt ontworpen volgens de wensen van de klant, waardoor het een uniek karakter krijgt.

Afsluitingen

Wij bouwen functionele metalen afsluitingen, in een moderne stijl. In ons aanbod vindt u ook roosters of vaste panelen. Wij gebruiken alleen materialen die getest zijn en bestand zijn tegen corrosie. De klant kan de kleur zelf kiezen.

Garagepoorten

In onze catalogus vindt u zowel poorten als kaders voor moderne garages. Het externe aspect, en dus de stijl, de functie, het type opening, de isolatie, de prijs – wij houden voor alle details van onze producten rekening met uw advies. Wij gebruiken alleen materialen afkomstig van betrouwbare fabrikanten. U hebt de keuze uit aluminium, pvc of hout.

Carports en metaalconstructies

Al onze structuren worden gekenmerkt door een uitzonderlijke weerstand, stabiliteit en functionaliteit. Bovendien kunnen wij bevestigen dat onze structuren in staal passen in een moderne stijl – en perfect voldoen aan de huidige behoeften. Wat u ook vraagt, onze metaalstructuur beantwoordt aan uw behoeften. Wij voeren de aan ons toevertrouwde opdrachten zorgvuldig uit – wij waken over de veiligheid van onze producten.

Neem contact met ons op om te zien wat wij allemaal doen.