Téléphone: +32 (0) 2 762 78 09 dardeco@hotmail.com

DarDeco :

Farbikant en installateur
van tuinpoort, schuifpoort, draaipoort, elektrische poort, op maat

DarDeco :

Uw farbikant en installateur
van tuinehekken in heel België

DE FIRMA DAR-DECO

Neem contact met ons op om te zien wat wij allemaal doen.

Wij zijn een familiebedrijf dat al 30 jaar bestaat en staan voor een persoonlijke aanpak waarbij we een eerlijke prijs, een professionele montage, een snelle en stipte levering en een uitstekende klantendienst garanderen. Bovendien zijn onze producten milieuvriendelijk en treffen wij maatregelen om onze afvalberg zoveel mogelijk te beperken.

Eis van ons het beste !

Ons bedrijf is gespecialiseerd in schuifpoorten, moderne poorten, eigentijdse poorten, aluminium poorten, ijzeren poorten, smeedijzeren poorten, gegalvaniseerde stalen poorten, aperospelletje, tuinhek, tuinhek, houten poort. , automatische barrière, balustrade, balustrade in inox, roestvrijstalen balustrade, glazen balustrade, pvc chassis, houten chassis, garagedeur, sectionale garagedeur, latwerk hek, betafence paneel hek, tuinhek, houten hek, etc…

ONZE AANBIEDINGEN
SPECIAAL VOOR U

POORTEN

Het visitekaartje van uw woning
De poorten van DAR-DECO worden op maat gemaakt, in onze eigen fabriek, waardoor we een poort kunnen creëren die beantwoordt aan uw verwachtingen.

CARPORTS EN AFDAKEN

Aluminium carports passen zich aan al uw wensen inzake bescherming en de uitbreiding van uw buitenruimte aan. Dankzij nieuwste trends op het gebied van (landschaps-) architectuur blijven de woning en de tuin de favoriete plaatsen om gezellig te vertoeven.

GARAGEPOORTEN

Onze garagepoorten zijn functioneel, sterk en passen bij elke gevel. Onze sectionaalpoorten zijn gevuld met polyurethaanschuim, wat de beste thermische isolatie garandeert.

METAALCONSTRUCTIES

De firma DAR-DECO heeft vele jaren ervaring in de productie van de verschillende metaalstructuren.

AFSLUITINGEN

In ons uitgebreid gamma vindt u ongetwijfeld een afsluiting die past bij de stijl van uw woning en uw budget. Wij bieden zowel flexibele draadafsluitingen en vaste afsluitingen met panelen aan als afsluitingen op maat.

DIENSTEN

Wij staan ook tot uw beschikking voor de automatisatie van uw bestaande poort, of voor de installatie van een parlofoon-, videofoon- of camerasysteem. Maar ook voor alle reparaties aan uw poort, garage of afsluiting.

FEEDBACK VAN ONZE KLANTEN

“Degelijk advies bij het opstellen van de offerte, korte leveringstermijn, zeer efficiënte monteurs. Bedankt.”

Raddoux

“Tevreden over het geleverde werk, zeer tevreden over mijn poort.”

BP

“Werk perfect uitgevoerd, binnen de beloofde termijn, netjes enz. Wat kan ik meer zeggen.”

LDL

Neem contact met ons op om te zien wat wij allemaal doen.